VVV Ermelo Buitenleven organiseert extra Zomeravondbraderie op dinsdag 23 augustus

Foto: Grietje-Akke de Haas

Helaas kon de Zomeravondbraderie in Ermelo op dinsdag 19 juli in verband met de hitte niet doorgaan. Heel blij zijn we dat we u kunnen melden dat deze braderie avond kan worden ingehaald en wel op dinsdag 23 augustus.

Dit bericht VVV Ermelo Buitenleven.

Onverantwoord
VVV Ermelo Buitenleven heeft tot haar grote spijt het besluit moeten nemen de Zomeravondbraderie van dinsdagavond 19 juli af te gelasten. Dit aangezien we het onverantwoord vinden om met deze hoge temperaturen een markt te organiseren. Standhouders, ondernemers, horeca, verkeersregelaars, vrijwilligers etc. zijn dinsdagmiddag al vroeg in touw om er een geslaagd feest van te maken.

Erg blij
De organisatie heeft hierop direct doorgeschakeld en een verzoek bij de gemeente ingediend om de avond in te mogen halen en wel op dinsdag 23 augustus. Erg blij zijn we dat de gemeente snel het besluit heeft genomen om dit verzoek te honoreren. Op deze manier kunnen er, na twee jaar geen braderie te hebben georganiseerd, toch nog zes Zomeravondbraderie├źn plaatsvinden.

Nog 5 avonden
De Zomeravondbraderie zal dan ook nog 5 avonden plaatsvinden en wel op dinsdag 26 juli en daarna 2, 9, 16 en 23 augustus van 18.00 tot 21.00 uur door de hele Stationsstraat. Diverse terrassen staan voor u klaar, zodat u ook kunt genieten van een drankje en een hapje. Na afloop van de braderie wordt er bij diverse horecagelegenheden voor de nodige muziek gezorgd, waaronder tot 22.30 uur live muziek op het Molenaarsplein.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen