Eindelijk kan het weer: Zomeravondbraderieën in het centrum van Ermelo

De Zomeravondbraderie in 2019.
De Zomeravondbraderie in 2019.
Foto: archief Grietje-Akke de Haas

Eindelijk kan het weer, de traditionele Zomeravondbraderieën gaan weer plaatsvinden. Zes dinsdagavonden lang staat het centrum van Ermelo weer op zijn kop. Dit drukbezochte evenement zal Ermelo namelijk omtoveren tot een bruisende gezelligheid, de Zomeravondbraderie is één van de grootste braderieën van de Veluwe!

De Braderieën vinden plaats op 12, 19 en 26 juli en op 2, 9 en 16 augustus tussen 18.00 en 21.00 uur. Vanaf 20.30 is er op het Molenaarsplein een groot podium met iedere dinsdag live muziek tot ongeveer 23.00 uur.

Dit bericht VVV Ermelo.

Klein prijsje
De hele Stationsstraat zal vanaf de Immanuëlkerk tot aan de kruising met de Julianalaan gevuld zijn met kramen waar u de meest uiteenlopende waren voor een klein prijsje kunt aanschaffen. Zo zult u er geen moeite voor hoeven doen om mooie horloges te vinden en is het mogelijk om een shirt aan te schaffen met een door u zelf gekozen tekst naar keuze.

Bier proeven
De laatste trends op het gebied van cosmetica en parfum kunt u gaan bekijken en een compleet nieuwe garderobe voor dames, heren en kinderen kopen behoort eveneens tot de mogelijkheden. Dit jaar zijn er natuurlijk ook weer de nodige lekkernijen op de markt te verkrijgen. Heerlijke verse stroopwafels, ambachtelijk bereid ijs, oliebollen en hamburgers , dit is nog maar een kleine greep uit het brede assortiment van etenswaren waar u uzelf, familie of vrienden op kunt trakteren. Tevens kunt u het bier proeven van onze eigen Ermelose bierbrouwerij Burg Bieren.

Moe?
Bent u moe geworden van het lopen? Er zijn diverse gezellige terrassen. Hier kunt u onder het genot van een heerlijke kop koffie, thee of een ander drankje helemaal bijkomen. Uiteraard denken we ook aan de allerkleinsten die komen, er kan bijvoorbeeld een ritje worden gemaakt op een pony, een rondje worden gedraaid in een draaimolen.

Gratis
Ermelo is prima te bereiken per auto en per openbaar vervoer. De verkeersregelaars wijzen u een gratis parkeerplaats aan in de buurt van het centrum.

Vragen of opmerkingen?
Mocht u als omwonende vragen of opmerkingen hebben over de Braderie, dan kunt u contact opnemen met Ronnie Regeling, tel. 06-20648687 of [email protected] U kunt voorafgaande aan de markt ook langskomen bij VVV Ermelo aan het Molenaarsplein.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen