Nieuw in Ermelo: sprankelend tijdschrift voor kinderen van 4-12 jaar

Foto: eigen foto

Op 21 juni, als de zomer begint, komt de eerste editie van Slot Sofenstein uit. Een sprankelend nieuw tijdschrift voor kinderen van 4-12 jaar boordevol verhalen, knutseltips, recepten, raadsels, puzzels en nog veel meer, nota bene uit ons eigen Ermelo. Met liefde gemaakt door lokale creatief ondernemer José Klompemaker en haar hofhouding.

Bewaartijdschrift
Slot Sofenstein is een écht bewaartijdschrift waar kinderen in weg kunnen dromen, zegt José. En dat klopt. In iedere editie worden de lezertjes verrast met thema’s die verbonden zijn aan de vier seizoenen. En het is prachtig geïllustreerd. Bonus: in alle lees- en doe dingen staan inclusie en diversiteit hoog op de agenda. Gemaakt dus voor álle kinderen – voor dromers, doeners en denkers, die nieuwsgierig zijn naar de wereld.

Net niet
José: “Ik miste zoiets voor mijn eigen kinderen. Er zijn veel doeboeken te krijgen, maar ze waren het allemaal net niet. Ik gun kinderen een een tijdschrift met zoekplaten, voorleesverhalen, weetjes over edelstenen, grappige raadsels over de natuur. Of waarin ze leren dat mensen over de hele wereld feest vieren. Ook wilde ik het mooier, dat vind ik belangrijk. Dan wordt het iets om te bewaren.”

Nieuwsgierig?
Ook nieuwsgierig geworden? Slot Sofenstein is in Ermelo te koop bij o.a. bij boekhandel Riemer & Wallinga of via de site slotsofenstein.nl / @slot_sofenstein

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen