Prins Willem Alexanderschool in Ermelo viert slotfeest met veel acrobatiek

Foto: oudervereniging Prins Willem Alexanderschool

Afgelopen vrijdag was het een groot feest bij de Prins Willem Alexanderschool in Ermelo. Het jaarlijkse slotfeest stond dit keer in het thema van Circus. Met een bus, in auto’s en al fietsend kwamen de leerlingen aan bij de sporthal Triade. Daar stond de organisatie van de oudervereniging samen met Jos van Circus Tadaa! klaar voor deze speciale dag. ’s Ochtends oefenden alle leerlingen diverse circusonderdelen om zo volleerde circusartiesten te worden. Ze leerden onder andere jongleren, koorddansen, équilibre, trapeze slingeren en acrobatiek.

Dit bericht de oudervereniging van de Prins Willem Alexanderschool.

Lekker smullen!
Van al dat oefenen kregen de leerlingen natuurlijk flinke trek, gelukkig was er een lekkere lunch geregeld. Een aantal ouders heeft samen zo’n 150 pannenkoeken gebakken, daarnaast bracht Restaurant Alleman nog eens 150 pannenkoeken. Er werd ontzettend gesmuld!

Waanzinnig spektakel!
In de middag oefenden de kleuters op de openingsact of de act met de tijgers. De leerlingen van groep 3 t/m 8 kozen hun favoriete onderdeel en studeerden in groepjes een originele circusact in. Tevens werd er verkleed en geschminkt, zodat iedereen als ware circusartiesten kon optreden. Om stipt 14:00 was de gymzaal omgetoverd tot een heuse circuspiste en was er veel publiek binnengestroomd. De circusvoorstelling kon beginnen. Het leek alsof de leerlingen al jaren rond toerden met het Circus Tadaa!, zoveel geweldige acts waren er te zien. De vertederende oh’s en ah’s, het gejoel en het applaus van het publiek bevestigden dat dit een waanzinnig spektakel was!

Alle helpers bedankt!
Namens de oudervereniging van de Prins Willem Alexanderschool willen wij heel graag nogmaals alle helpers bedanken. Enorm bedankt voor het vervoer, de heerlijke pannenkoeken, de catering, het enthousiasme bij het begeleiden van de groepen en het aanleren van de technieken. Zonder jullie hulp was het niet zo’n geslaagd slotfeest geworden!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen