Buurt BBQ in Speuld trekt maar liefst meer dan 200 bezoekers

Woensdag 1 juni werd in de dorpstuin Neeltje Poaterhof, de buurt BBQ voor héél Speuld en omstreken gehouden. Er kwamen maar liefst meer dan 200 bezoekers op af.

Dit bericht Nely Klarenbeek, voorzitter van Speuld plus, met fotoreeks.

Koersballen
De middag startte met de Speuld plus bijeenkomst voor ouderen die gezellig gingen koersballen, met aansluitend het eten van een salade die was bereid door leden van de vereniging de plattelandsvrouwen.

Veel complimenten
Vanaf 17.00 uur was jong en oud welkom. Iedereen stond met elkaar te praten en er werd zéér positief gereageerd op de georganiseerde activiteiten. Er werden vooral veel complimenten gemaakt over de goede en gezellige sfeer.

Springkussens
Ook was de organisatie blij met de medewerking van een Speulds bedrijf dat spontaan springkussens ter beschikking had gesteld, salades belangeloos had gemaakt en kalfshamburgers had aangeboden.

Pluim voor kinderen
Daarnaast werd de aanwezigheid van veel kinderen op prijs gesteld. Ook omdat zij meehielpen opruimen van alle papier van de grond tot het stapelen van de stoelen.

Na corona
Het doel van deze feestelijke middag was om elkaar na de corona weer eens te zien en te spreken. De succesvolle middag was een idee van het Leefbaarheidsteam Ermelo.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen