MolenTourTocht levert maar liefst 6000 euro op voor Molen De Koe

De weken in aanloop naar de te houden MolenTourTocht vandaag, zaterdag 21 mei, was het even spannend voor de organisatie. Want zo twijfelde Bert van Willigen, hoe groot zou de animo nog zijn voor de tocht nu deze twee jaar niet mocht worden gereden vanwege corona? Het viel gelukkig alles mee! Maar liefst 81 enthousiaste deelnemers met bijrijders en soms een paar passagiers, verschenen aan de start.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

Uitdaging
Op ’t Weitje waar de eigenaren hun bijzondere- of klassieke auto parkeerden, zinderde het van de activiteit en hooggespannen verwachtingen. Want de deelnemers zagen erg uit naar de rit en de bekende behendigheidsproeven en opdrachten om de uitdaging te vergroten.

Trots
Maar eerst showden ze trots hun bolide aan het belangstellende publiek. Dat was er meer dan genoeg, vooral jonge gasten die fotograferend en filmend de verschillende moderne auto’s vereeuwigden. Ook voor de start op het Molenaarsplein was veel belangstelling. Wat maakte dat menig chauffeur bij het wegrijden het niet kon laten even een flinke dot gas te geven.

6000 euro
De MolenTourTocht heeft deze editie 6000 euro netto opgeleverd. Het hele bedrag wordt besteed voor het onderhoud van Molen De Koe.

Hoofdsponsor MolenTourTocht 2022

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen