Open Dag: zanger Egbert Dijkhuis blijft zijn publiek charmeren

Heb je iets te vieren? Vraag dan zanger Egbert Dijkhuis voor je feestje, succes gegarandeerd! Ook vandaag, zaterdag 7 mei, stal hij de harten van zijn publiek tijdens een open dag/informatiemarkt voor kinderen en volwassenen met een (meervoudige) lichamelijke beperking en/of verstandelijke beperking en hun familie en/of begeleiders.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

Mensen informeren
De open dag vond plaats op het ruime terrein van Dagbesteding ASSA aan de Buitenbrinkweg 71 in Ermelo. Eigenaar Wilco Loedeman had de dag samen georganiseerd met Stichting Twinkel die activiteiten organiseert voor kinderen en jongeren met een beperking die bij hen passen. Doel van de open dag was om mensen te informeren wat Ermelo en omgeving in huis heeft op het gebeid van dagbesteding, activiteiten tot begeleiding voor kinderen en volwassenen met een (meervoudige) lichamelijke beperking en/of verstandelijke beperking en hun familie en/of begeleiders.

Heel veel vermaak
Maar de open dag was ook vooral bedoeld om iedereen te vermaken met een scala aan erg leuke activiteiten. En was het optreden van Egbert van ruim een uur nog niet onderhoudend genoeg, vlak daarna kreeg Arjon van den Tillaart het publiek op zijn hand met een workshop Drumble Dance. Het ritmisch drummen op de fitnessballen viel heel erg in de smaak bij de deelnemers.

Stralend weer
Veel plezier werd bovendien beleefd op het springkussen tot in de mini-zandbak en met creatieve bezigheden. Daarnaast werden de belangstellenden erg gastvrij ontvangen met koffie, thee, frisdrank, poffertjes, saté tot een ijsje. Suzanne Nijveld en Jannie van Oossanen van Stichting Twinkel kijken erg tevreden terug op de dag. Waar ze vooral geluk mee hadden vonden ze, was het stralende weer van vandaag.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen