Klaar voor de jaarwisseling? ’t foute Weitje in Ermelo wel

Foto: Grietje-Akke de Haas

Wie maakt zich niet op voor een gezellige jaarwisseling? De families Van Bruggen en Van Dorst aan de Hamburgerweg in ieder geval wel.

Heel, heel, heel erg fout
Buiten is het vuur opgestookt en de partytent prominent in de voortuin gezet. De kerstverlichting die beide huizen siert zal ook wel snel worden ontstoken. Kerstverlichting die zo heel, heel, heel erg fout is. Passerende wandelaars, fietsers, automobilisten en ander gemotoriseerd verkeer grijnzen er al weken om.

‘Hamburger Weitje’
Arnold van Dorst die de verlichting heeft ‘opgehangen’ kan er smakelijk om lachen. “Dit jaar zijn we gewoon even ´t foute Weitje”, waarbij hij verwijst naar het verzonnen alternatief voor het straatnaambord ‘Hamburger Weitje’, dat de twee woningen al een tijd symbolisch met elkaar verbindt.

Zwoele zomeravonden
Want de twee gezinnen kunnen het erg goed met elkaar, en iedereen mag dat weten. Op zwoele zomeravonden bijvoorbeeld drinken ze graag een biertje met elkaar bij de bar die in het midden van hun voortuinen is geplaatst. Ook Koningsdag wordt feestelijk met elkaar gevierd.

De families Van Dorst en Van Bruggen wensen iedereen een hele fijne jaarwisseling en een gelukkig en gezond 2022!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen