Sinterklaas en pieten ontroerd door warm welkom in Ermelo

Sinterklaas en zijn pietengevolg zijn vanmiddag, zaterdag 13 november, gearriveerd in Ermelo. Het hoog bezoek uit Spanje was ontroerd door het warme welkom dat ze stond te wachten.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

Erg druk
Het was dan ook twee jaar terug dat Sint en zijn pieten de kinderen met hun ouders en/of grootouders in levende lijve hadden ontmoet. Dat Ermelo naar de komst van Sinterklaas had uitgezien was te merken, want het was erg druk aan weerskanten van de route van de intocht. De grootste drukte concentreerde zich in hartje Ermelo, waar het publiek zo een uur stond te wachten op de komst van Sinterklaas.

Alle tijd van de wereld
Maar het was het wachten waard zo bleek. Want Sinterklaas bleek al wandelend alle tijd van de wereld te hebben. Zo ging hij met veel van zijn fans op de foto, maakte een praatje en nam tekeningen in ontvangst.

Uitgestoken handen
Maar ook langs de rest van de route zoals bij de start op het Kerkelijk Centrum, de Groeneweg en de Dokter Holtropstraat mochten Sinterklaas en zijn pieten op veel belangstelling rekenen. En veel uitgestoken handen en zakken natuurlijk voor de pepernoten.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden