Voorstander van supermarkten open op zondag in Ermelo? Teken de petitie!

Foto: Supermarkten ook open op zondag

Een groep inwoners van Ermelo vindt het anno 2021 tijd worden dat ook op zondagmiddag boodschappen bij de supermarkten in Ermelo gedaan moeten kunnen worden. Net als dit al mogelijk is in plaatsen in de regio, zoals in Harderwijk en Nijkerk.

Winkeltijdenverordening ter discussie stellen
De Ermeloers die zich hebben verenigd in de groep ‘Supermarkten ook open op zondag in Ermelo’, hebben geen enkele binding met een politieke partij of een commerciële partij. Zij willen in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 puur de winkeltijdenverordening ter discussie stellen, in de hoop dat na de verkiezingen het opnieuw als onderwerp serieus besproken gaat worden. Wellicht zo menen zij valt de winkeltijdenverordening zo aan te passen dat supermarkten zelf kunnen beslissen of ze open of dicht blijven.

Online petitie gestart
Naast een Facebookpagina is de groep ‘Supermarkten ook open op zondag in Ermelo’ een online petitie gestart. Het doel van de petitie is te peilen hoeveel inwoners van Ermelo voorstander zijn van openstelling van supermarkten op de zondagmiddag in Ermelo.

  • Wil jij ook in je eigen woonplaats boodschappen kunnen doen? Klik dan HIER en teken de petitie!

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden