Twee vrijwilligers bij bibliotheek Ermelo Koninklijk Onderscheiden

Truus Wilts-Wieberdink (links) en Gerry van Lier-Kernkamp (rechts).
Foto: Bibliotheek Noordwest Veluwe

Gerry van Lier-Kernkamp (90) en Truus Wilts-Wieberdink (82) kregen vandaag, woensdag 27 oktober, uit handen van locoburgemeester Laurens Klappe een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt. De dames werden beide benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau om hun betrokkenheid bij bibliotheek Ermelo. De uitreiking vond plaats in de Dorpskamer.

Gerry van Lier-Kernkamp
Zo is Gerry van Lier-Kernkamp al sinds 1986 vrijwilliger bij de Stichting Bibliotheek Noordwest Veluwe, vestiging Ermelo. Zij leende in het verleden de boeken uit. Daarnaast is zij gastvrouw, verzorgt zij de tijdschriftenadministratie en zet zij zich in voor allerlei ondersteunende werkzaamheden, zoals de boeken rechtzetten en de reserveringen opzoeken.

Truus Wilts-Wieberdink
Truus Wilts-Wieberdink is sinds 1991 vrijwilliger bij de Stichting Bibliotheek Noordwest Veluwe, vestiging Ermelo. Zij leende in het verleden de boeken uit en stempelde de boeken af. Daarnaast is zij gastvrouw, verzorgt zij mede de tijdschriftenadministratie en verricht zij mede opschoonactiviteiten in de bibliotheek. Tevens ondersteunt zij de jeugdactiviteiten en houdt zij het fotoarchief bij.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden