Isoleer juist nu: laat u informeren door werkgroep Duurzaamheid van NMP Ermelo

Foto: NMP Ermelo

De werkgroep Duurzaamheid van de Stichting Natuur- en MilieuPlatform Ermelo (NMP) constateert: “De prijs van aardgas is het afgelopen jaar sterk gestegen tot ver boven de één euro per m3. U zult dus meer moeten betalen. Maar het kan ook anders! Probeer te besparen door isoleren en uw gedrag aan te passen. De Ermelose energiecoaches kunnen u daarbij helpen.”

Energiebesparing
Al vele jaren geeft de werkgroep Duurzaamheid van de Stichting Natuur- en MilieuPlatform Ermelo voorlichting over energiebesparing. Consumenten krijgen dan voorlichting over hoe zij door aanpassingen van de woning en door gedragsverandering gemakkelijk energie kunnen besparen en welke subsidies er zijn.

VeluweDuurzaam
Sinds een jaar is er samenwerking binnen alle gemeenten van de Noord-West Veluwe via VeluweDuurzaam. “Hierbij kunt u zich via een centrale computer aanmelden voor een coachgesprek. De dichts bij zijnde coach wordt dan gevraagd u te adviseren. Tijdens een keukentafelgesprek vraagt de energiecoach welke specifieke vragen u heeft en geeft aan welke mogelijkheden er in uw situatie zijn om te besparen op uw energieverbruik.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden