Centrum voor Jeugd en Gezin in Ermelo organiseert cursus Positief Opvoeden

Foto: via CJG Ermelo

Als het over het opvoeden van kinderen gaat, heeft iedereen een mening. Maar hoe weet je wat voor jou werkt en wat bij je past? De cursus Positief Opvoeden helpt je daarbij, zonder voor jou te bepalen hoe goed opvoeden eruit moet zien. Je krijgt praktische tips om met grote en kleine problemen in het gezin om te gaan. Zoals driftbuien van peuters, of problemen met zelfvertrouwen van je opgroeiende kind. Deze cursus is voor alle ouders van kinderen in de basisschool leeftijd.

Dit bericht het Centrum voor Jeugd en Gezin in Ermelo.

Makkelijker en plezieriger
De getrainde medewerkers van het Centrum voor Jeugd en Gezin helpen je bij alledaagse en bijzondere opvoedvragen. Zo maak je opvoeden makkelijker en plezieriger. Tijdens de bijeenkomsten bespreken we thema’s als:

• Zelfvertrouwen bij je kind stimuleren
• Probleemgedrag aanpakken, zodat het thuis voor iedereen prettiger wordt
• Het gebruik van regels en routines die werken
• Goed gedrag bij je kind stimuleren
• Goed voor jezelf zorgen als ouder
• Zelfvertrouwen hebben als ouder

Geen kosten
De oudercursus wordt gegeven bij het Centrum voor Jeugd en Gezin in Harderwijk of Ermelo. De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten en is op dinsdagen van 19:30 – 21:30 uur (2, 16 en 30 november, 14 december en 11 januari). Er zijn geen kosten verbonden aan deze cursus.

Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met het Centrum voor Jeugd en Gezin in Ermelo 0341-799909 of www.cjgermelo.nl. Woon je in Harderwijk: 0341-799904 of www.cjgharderwijk.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden