IJskar bij Regenboogh in Ermelo zorgt voor verbinding in de week tegen eenzaamheid

Foto: Eleos, afdeling Communicatie

Afgelopen week was het de week tegen eenzaamheid. Tijd voor de woonvormen van Eleos om hun deuren open te zetten voor plaats- en buurtgenoten. Ze organiseerden allemaal een activiteit om verbinding te maken met hun omgeving. Bij Regenboogh aan de Van Asseltlaan 20 in Ermelo stond er dinsdag om 18.00 uur een ijskar voor de deur met ijs voor de buurt.

Dit bericht afdeling Communicatie van Eleos.

Mooi moment
De hele middag regende het, maar vlak voor 18.00 uur brak de lucht open. Een mooi moment om een ijsje te komen halen. Buurtbewoners kwamen langs en er waren leuke kennismakingen. Bijvoorbeeld tussen een bewoonster van Regenboogh die schildert en een buurtman. Die bleek namelijk van kunst te houden en kwam binnen om haar schilderijen te bewonderen.

Eerste kennismaking
Een andere buurtbewoner liep regelmatig even langs voor de vlinders op de vlinderstruik, maar kende Regenboogh en haar bewoners eigenlijk niet. Het ijsje zorgde voor de eerste kennismaking. Het waren mooie momenten van verbinding, onder het genot van een ijsje.

Meer weten?
Wilt u meer weten over Eleos Regenboogh? Kik dan op www.bwregenboogh.nl of neem contact op met Regenboogh via [email protected] of 088-892 01 30.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden