Tactus Verslavingszorg geeft met ‘home-party’ voorlichting aan huis

Foto: Tactus Verslavingszorg

Vanaf heden is het mogelijk om als ouder/verzorger bij Tactus Verslavingszorg een oudervoorlichting aan te vragen. Dit kan bij ouders thuis. Deze ‘home-party’ wordt verzorgd door een preventiemedewerker van Tactus, is kosteloos voor ouders en kan in zes gemeenten op de Noord-Veluwe worden aangevraagd.

Dit bericht Tactus Verslavingszorg.

Van 12-18 jaar
De oudervoorlichting richt zich op ouders met tieners in de leeftijd van 12-18 jaar. Aanvragen en een afspraak maken kan door contact op te nemen met een preventiemedewerker van uw gemeente. Ouders/verzorgers kunnen ook vrienden of familie uitnodigen voor deze avond. Hierna kan de oudervoorlichting worden uitgevoerd. De voorlichting is kosteloos voor de ouders en er wordt gewerkt op basis van vertrouwelijkheid.

Inhoudelijk
Inhoudelijk kan de voorlichting gaan over de effecten en risico’s van middelengebruik en/of gamen. Er worden vragen beantwoord en er wordt ook gesproken over welke rol ouders of opvoeders kunnen hebben als het gaat om bijvoorbeeld roken, alcohol en gamen.

Het is mogelijk zowel een offline als een online oudervoorlichting aan te vragen. De geldende maatregelen wat betreft Corona zijn voor ons leidend voor de uitvoering van deze voorlichting.

Een oudervoorlichting aanvragen? 
Neem dan contact op met de preventiemedewerker die werkzaam is in uw gemeente.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden