Inloophuis De Oase in Ermelo bedankt groenteboer met royaal gevuld mandje

Foto: eigen foto

Lammert van Dasselaar verkocht afgelopen dinsdag voor het laatst zijn groenten op de Ermelose weekmarkt. Interkerkelijk Inloophuis De Oase heeft altijd een bijzonder band gehad met de groenteverkoper. Daarom vonden de vrijwilligers het belangrijk Lammert in het zonnetje te zetten tijdens zijn laatste dag op de weekmarkt.

Vitamientjes
Els Jagt, vrijwilliger bij De Oase legt uit: “Elke dinsdag gaf het familiebedrijf van Lammert van Dasselaar fruit aan De Oase die is gevestigd aan Stationsstraat 127, tegenover de markt op het Raadhuisplein. Onze gasten zijn altijd erg blij met de lekkere hapjes en extra vitamientjes. Juist in deze tijd is het immers zo belangrijk om extra vitamientjes tot je te nemen.”

Vruchten van de Geest
Halverwege de ochtend werd Lammert verrast met een leuk mandje met daarin een flesje wijn, een wandbordje met de vruchten van de Geest en andere leuke hebbedingentjes als aandenken van De Oase in Ermelo.

Actie overnemen?
Els Jagt besluit: “Misschien is er wel een andere zaak die deze leuke actie over wil nemen van de groentekraam? Voelt u zich aangesproken? Vitamientjes of andere ondersteuning is altijd welkom.” Belangstellenden kunnen mailen naar [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden