Mathilde Stam (59) wordt nieuwe directeur-bestuurder van Stichting Welzijn Ermelo

Mathilde Stam.
Foto: via Stichting Welzijn Ermelo

Per 1 oktober 2021 treedt Mathilde Stam (59) in dienst als nieuwe directeur-bestuurder van Stichting Welzijn Ermelo.

Dit bericht Stichting Welzijn Ermelo.

Culturele achtergrond
Mathilde Stam is geboren en getogen in Zuid-Afrika en woont sinds 1978 in Nederland. Ze heeft Nederlandse ouders. Haar culturele vader groeide op in Den Haag en woonde in dezelfde straat waar de Nederlandse kunstenaar Anton Pieck heeft gewoond. Een mooie samenloop van omstandigheden is, dat ze sinds drie jaar directeur is van het Anton Pieck Museum in Hattem.

Brede ervaring
Mathilde heeft een brede ervaring in het welzijnswerk, bedrijfsleven en onderwijs. Sinds 16 jaar is ze directeur en bestuurder van verschillende zorg- en welzijnsorganisaties. Ze staat bekend als een ervaren en enthousiaste vakvrouw en visionair, die haar vorige organisaties kon verbinden met initiatieven van inwoners en daarmee ook het wijkgericht werken en preventieve projecten achter de voordeur gestalte kon geven. Ze is een groot voorstander van verbindingen met sport, cultuur, onderwijs en zorg. Ze zoekt de actieve samenwerking met kerken, ondernemers en (vrijwilligers)organisaties.

Zin in nieuwe uitdaging
Mathilde kijkt uit naar haar nieuwe uitdaging, ze wil toegankelijk zijn voor de medewerkers, vrijwilligers en inwoners van Ermelo. De komende maanden zal zij kennis maken met het nieuwe werkgebied en zich richten op de doorontwikkeling van de organisatie als aanjager en initiator van het brede welzijnswerk in Ermelo.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden