TelgterUitje.nl organiseert RondjeTelgt

Foto: Telgteruitje.nl

Op zaterdagmiddag 25 september van 13:00 uur tot 17:00 uur organiseert TelgterUitje.nl een RondjeTelgt.

Wandelend of fietsend
Je kunt wandelend of fietsend verschillende ondernemers aangaan waar iets te eten en/of te drinken is of een leuk product te verkrijgen is. Heerlijk in de buitenlucht. En weer eens een gezellig gezinsuitje.

Zelf je route bepalen
Aan de hand van een plattegrond die op de ticket staat, kun je zelf je route bepalen. Wandelend kun je gedeelten van het klompenpad, ‘het Pelserpad’, gebruiken. Er staan 9 punten op deze plattegrond waar je iets kunt beleven of proeven.

Het mooie buitengebied van Ermelo
Het doel van TelgterUitje.nl is natuurlijk om het mooie buitengebied van Ermelo weer onder de aandacht te brengen. En daarbij een aantal ondernemers in de schijnwerpers te zetten. Je komt weer op hele mooie plekjes waar je bijvoorbeeld zomaar een snoepkraam van Candy to Go tegen kunt komen. Welke snoepjes kies jij? Of je ontdekt midden in de landerijen Het Voedselbos. Hier mag je ook een hapje mee-eten. Dit is met heel veel liefde klaargemaakt! Misschien al iets bekender zijn, de Landwinkel Arkelandshoeve, Pluktuin Arkeland en Wijngaard Telgt. Ook hier weer proeven en ontdekken. De showtuin van 123 Picknicktafel is op deze dag geopend en zij bieden een standplaats aan De Kleine Cateraar. Niet te missen, en dat moet je ook zeker niet doen. Vergeet ook niet de Kapershoeve met de pompoenen en kalebassen aan te gaan. Hoeve Kleine Zande heeft veel fruitbomen en bessenstruiken. Appels of een pot jam uit eigen tuin! Heerlijk toch? Nog een rustpunt is koffie- en theeschenkerij Klein Noord Brandsgoed. Even lekker een kop koffie of potje thee met een lekkernij daar moet ook tijd voor gemaakt worden.

Ticket
Nogmaals, de volgorde bepaal je zelf. Een ticket kost 27,95 euro p.p. Voor kinderen die graag hun eigen porties willen, 14,95 euro. En voor kinderen die een hapje van een ouder mee-eten kunnen gewoon gezellig mee op de ticket van papa of mama.

De tickets zijn te verkrijgen bij koffie- theeschenkerij Klein Noord Brandsgoed. Open woe-, t/m zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Of via PB op Facebook (TelgterUitje.nl) of DM op Instagram (TelgterUitje.nl) of via de mail, [email protected]

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden