Ontdek je vrijwilligerskracht op de Vrijwilligersproeverij in Ermelo

Foto: Welzijn Ermelo

In het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 wordt er in heel Nederland aandacht gevestigd op het betrekken van nieuwe mensen bij het vrijwilligerswerk. Dit wordt gedaan met de campagne Mensen maken Nederland. Ook Ermelo doet mee aan deze campagne onder de naam Mensen maken Ermelo.

Dit bericht Welzijn Ermelo.

Kartrekker
Kartrekker van deze lokale campagne is het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Ermelo. Samen met vele vrijwilligersorganisaties in Ermelo bedenkt en organiseert het Steunpunt Vrijwilligerswerk dit jaar speciale activiteiten om vrijwilligerswerk onder de aandacht te brengen.

Van 13 t/m 19 september
In de week van 13 t/m 19 september organiseren we inloopspreekuren om je vrijblijvend te oriënteren op de vele mogelijkheden van vrijwilligerswerk in Ermelo. Dinsdag 14 september van 14.00-16.00 uur en donderdag 16 september van 10.00-12.00 uur kun je zonder afspraak terecht aan het Raadhuisplein 8. We gaan graag met je in gesprek.

Online
Liever online oriënteren op vrijwilligerswerk? Kijk dan op onze website www.welzijnermelo.nl

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Ermelo, Raadhuisplein 8, tel. 0341-551678 of [email protected] en volg ons op social media @mensenmakenermelo

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden