Ontmoeten bij Twinkel in de Ontmoetingstuin smaakt naar meer

Foto: Stichting Twinkel

Wat was het weer mooi om die stralende kindergezichten te zien tijdens de ontmoetingsochtend. Terwijl de ouders konden kennismaken met andere ouders, vermaakten de kinderen zich bij de muziek van Marjanne of bij Clown Kiko die de mooiste ballonnenfiguren maakte, maar ook de nodige kunstjes deed bij het jongleren. En dan ook nog te gast mogen zijn in de prachtige Ontmoetingstuin in Harderwijk, waar je heerlijk in de zon kon zitten op het terras… .

Dit bericht Stichting Twinkel, die activiteiten organiseert voor kinderen en jongeren met een verstandelijke of meervoudige handicap in de omgeving van Ermelo en Harderwijk.

Je moet het allemaal maar kunnen!  
Stichting Twinkel vervolgt: “Op zaterdag 4 september organiseerde Twinkel een ontmoetingsochtend voor gezinnen met een kind met een beperking. Voor veel van deze ouders is het een hele puzzel om alles uit te zoeken en te organiseren rondom hun kind. Denk aan de vele afspraken aan de diverse artsen, het zoeken naar een geschikte dagbesteding, logeeropvang of school. Het aanvragen van machtigingen en de nodige hulpmiddelen. Het aanvragen van zorg, het zoeken naar zorgverleners en dan nog de nodige salarisadministratie erbij, je moet het allemaal maar kunnen! Door ouders dichterbij elkaar te krijgen kun je ervaringen uitwisselen en sta je er niet alleen voor.

Samen wandelen
Voor deze ouders organiseren we dan ook ontmoetingsmomenten, denk aan samen wandelen op vrijdag 17 september of kom naar de informatieavond over PGB van Per Saldo op dinsdag 5 oktober. Kijk voor meer info op www.stichtingtwinkel.nl of volg ons ook Facebook voor het laatste nieuws. Voel je welkom!”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden