VVV Ermelo organiseert in de maand augustus volop activiteiten

Foto: via VVV Ermelo

Ook in de maand augustus organiseert VVV Ermelo nog een heel scala aan leuke activiteiten, variërend van boottochten, wandeltochten, fietstochten en huifkartochten.

Dit bericht VVV Ermelo.

Divers aanbod
VVV Ermelo biedt u, ondanks het niet kunnen doorgaan van grote evenementen als de Zomeravondbraderie en het Kinderfestival, toch een divers aanbod van activiteiten aan.

Boottocht
Zo wordt er iedere dinsdag en donderdag een boottocht naar Elburg georganiseerd. U vertrekt ’s ochtends vanaf Strand Horst en komt rond het middaguur in Elburg aan. De fiets kan mee aan boord, waardoor u terug naar Ermelo kunt fietsen of u vaart weer mee terug. Aan het eind van de middag meert de boot weer aan bij het vertrekpunt.

Iedere woensdag en zaterdag vertrekt de boot ook, maar dan voor een tocht naar het historisch plaatsje Spakenburg. Ook hier kunt u de fiets meenemen en hebt u de keuze om heen en terug met de boot te varen of terug te fietsen. De kosten zijn € 16,50 per persoon voor een enkele reis per fiets en € 20,00 voor een retour met de boot.

Huifkartocht
Iedere woensdag wordt een Huifkartocht gehouden over het landgoed Staverden, een heerlijke tocht om de natuur op een ontspannen wijze te ervaren. De huifkar vertrekt om 15.00 uur vanaf bezoekerscentrum Staverden aan de Staverdenseweg 289 en de rit duurt een uur. De kosten zijn
€ 7,00 voor volwassenen en € 3,50 voor kinderen.

Op zoek naar wild
Op de donderdag kunt u mee met de natuurgids het bos in voor een wandeling op zoek naar wild in Leuvenum. De natuurgids vertelt u van alles over het wild en laat u allerlei sporen van het wild zien. Wellicht hebt u het geluk dat u nog een hert of wild zwijn ziet staan. De tocht vertrekt vanaf Hotel Restaurant de Zwarte Boer aan de Jhr. Dr. Sandbergweg. Tijd van vertrek hoort u bij aanmelding. De kosten zijn € 6,00 voor volwassenen en € 4,00 voor kinderen.

Bijenwijnfietstocht
Op de maandagen 23 en 30 augustus en 6 september kunt u meefietsen met een Bijenwijnfietstocht, een prachtige fietstocht rond Ermelo van ongeveer 12 kilometer, waarbij u onderweg een bezoek brengt aan Wijngaard Telgt. Hier is een imker aanwezig die u van alles vertelt over de bijen en het houden hiervan. Uiteraard krijgt u ook een uitleg over de wijngaard en kunt u een glaasje wijn proeven. Het vertrek is om 14.00 uur vanaf VVV Ermelo en de kosten zijn € 3,50 per persoon.

Reserveren
Voor al deze activiteiten geldt dat reserveren verplicht is en dit kan bij VVV Ermelo aan de Stationsstraat 20, telefonisch op 0341-552200 of per e-mail via [email protected]

Voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten kunt u een kijkje nemen op www.ermelobuitenleven.nl of contact opnemen met tel. 0341-552200 of 06-44470591.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden