Meester Bram Burggraaff trakteert groep 5 op groots afscheidsfeest

Foto: Maudy van Steden

Groep 5 van de Beatrixschool in Ermelo heeft maar mazzel dat Bram Burggraaff (65) het bijna afgelopen schoolseizoen hun meester was. Bram gaat namelijk met pensioen en trakteerde de leerlingen vandaag, dinsdag 13 juli, op een groots afscheidsfeest.

‘Gezonde’ lunch
Zelf fan van de zwemsport werd dat 2 uur waterpret in zwembad Calluna. En meester Bram zwom natuurlijk ook mee. Tussen de middag mochten de leerlingen mee naar het huis van meester Bram, waar het gezelschap een film en een lekkere ‘gezonde’ lunch stond te wachten. Met zijn allen wisten ze maar liefst 6 kilo patat te verorberen, 2 kilo frikandellen, rauwkost en een ijsje toe.

In het zonnetje gezet
Tijdens het festijn in zwembad Calluna werd Bram Burggraaff ook nog in het zonnetje gezet door het personeel. Hij kreeg als cadeau een zwemtas, zwembroek, handdoek en doucheschuim. Dit als dank voor zijn jarenlange niet aflatende inzet voor behoud van zwembad Calluna in Ermelo. Dit deed Bram samen met gelijkgestemden met de actiegroep ‘Vrienden van Calluna’. Bovendien zette de actiegroep het extreem verhogen van de zwemtarieven per 1 juli 2020 op de politieke agenda. Waarop dit werd teruggedraaid.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden