Volop puppypret op Kynologenclub Noord-West Veluwe in Ermelo

Nestje Shelty’s aan het puppygymmen.
Nestje Shelty’s aan het puppygymmen.
Foto: Kynologenclub Noord-West Veluwe

De afgelopen weken was het weer volop puppypret op Kynologenclub Noord-West Veluwe aan Rodeschuurderwegje 64 in Ermelo. De ene week kwamen tien Labradoodlepuppy’s gymmen, een week later een nestje van zeven Jack Russelltjes en afgelopen week verwelkomde de Kynologenclub een nestje van zes Shelty’s.

Dit bericht Kynologenclub Noord-West Veluwe.

Wiebel-wobbel-krukjes
Dapper en met zichtbaar veel plezier zetten al deze puppy’s hun eerste stapjes in de ballenbak, op de schommelplank, op de puppytrampoline en de wiebel-wobbel-krukjes.

Puppygymmen
Steeds meer fokkers komen met hun complete nestje naar Kynologenclub Noord-West Veluwe om te ‘puppygymmen’. Meestal gebeurt dit de week voordat de pups naar hun nieuwe gezinnen toegaan en vaak ook in het bijzijn van die nieuwe gezinnen. Het is geweldig om te zien hoe de puppy’s de wereld en hun puppylijfjes leren ontdekken tijdens puppygym. Er staan tal van veilige attributen op het veld waarop de pups balans- en coördinatieoefeningetjes kunnen doen. In het begin soms nog wat schuchter, maar na een paar minuten is het dolle pret. En na afloop storten de pups compleet in en heeft de fokker er voorlopig geen kind meer aan!

Meer weten?
Puppygym maakt altijd al onderdeel uit van de puppycursussen van de Kynologenclub, maar speciaal voor fokkers is er dus ook puppygym voor het hele nest. De fokker hoeft zelfs geen lid te zijn van de Kynologenclub; iedereen is welkom. Het biedt pups een ontspannen ervaring op die bijdraagt aan een plezierige socialisatie. Meer weten? Kijk dan op kcnwv.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen