Digitale Alzheimer Avond met als thema ‘Eenzaamheid is heel normaal’

Foto: Alzheimer Nederland, Regio Noordwest-Veluwe

Alzheimer Nederland, regio Noordwest-Veluwe organiseert een digitale Alzheimer Avond met als thema ‘Eenzaamheid is heel normaal’.

Dit bericht Alzheimer Nederland, afd. Noordwest-Veluwe.

De avond wordt gehouden op dinsdag 11 mei en begint om 19:30 uur. Aanmelden kan via de volgende link: https://stamtafel.amulet.nl/alzheimer-nederland/5-digitale-alzheimer-avond

Normaal
In deze tijd van Corona maatregelen is het lastig om met elkaar contact te hebben. We horen van veel mensen dat ze last hebben van eenzaamheid.
Daarom is het onderwerp: ‘Eenzaamheid is heel normaal’. Er is die avond eerst een presentatie door Emmy Nuberg. Emmy is ledenadviseur en eenzaamheidsdeskundige bij de Ledenvereniging. Na de presentatie kunt u met anderen uit uw plaats of dorp in gesprek gaan over het onderwerp.

Aanmelden
Zowel de presentatie als het gesprek zullen digitaal plaatsvinden. Tijdens de avond is er telefonische hulp mogelijk. De link voor de bijeenkomst ontvangt u na aanmelding.

Initiatiefnemers
Dit initiatief is tot stand gekomen door medewerking van Alzheimer Nederland Afd. Noordwest-Veluwe; Stamtafel; Espria Ledenvereniging; WIEL, de Ketenzorg Dementie Barneveld en het Netwerkwerk Dementie Noordwest Veluwe.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen