Kliederkerk Online in Ermelo met als thema ‘Esther’

Foto: Kliederkerk Ermelo

Op zondag 18 april vindt er een nieuwe Kliederkerk in Ermelo plaats. Kliederkerk is een laagdrempelige en plezierige vorm van vieren waar kinderen, tieners, jongeren én volwassenen gezamenlijk aan mee kunnen doen; en met elkaar bezig kunnen zijn.

Dit bericht de organisatie.

Samen
Het duurt van 16 uur tot ca 17 uur en bestaat uit drie kenmerkende onderdelen: ‘samen ontdekken’ (workshopachtige activiteiten), ‘samen vieren’ (korte viering) en ‘samen eten’ (maaltijd). Dit keer is dit online via het YouTube kanaal van de Westerkerk in Ermelo, en het thema is ‘Esther’.

Voor verschillende generaties
De Kliederkerk Ermelo is een initiatief vanuit de Hervormde Gemeente, Gereformeerde Kerk (PKN) in Ermelo en de Gereformeerde kerk Vrijgemaakt (GKV), en sluit aan bij de Kliederkerk Nederland dat met name door de Protestantse Kerk Nederland is geïnitieerd. Ze richt zich op mensen van verschillende generaties, en ongeacht hun grote of minder grote betrokkenheid bij een kerk.

Verrassend en creatief
Kliederkerk is een mogelijkheid om bijvoorbeeld als gezin gezamenlijk aan een viering deel te nemen, zonder zich te hoeven opsplitsen. We werken het thema op een verrassende en creatieve wijze uit; er zijn weer allerlei doe-activiteiten voor jong en oud. We hopen dat jong en oud ook dit keer weer een ontspannen en betekenisvolle middag komt beleven

Live
De viering is live te volgen op YouTube en kan door iedereen bekeken worden. Wie meedoet met de thuisviering kan zich hiervoor aanmelden, graag ontvangen wij dan jullie naam, adres en aantal personen (volwassenen en kinderen) jullie ontvangen op de dag zelf een klein deelname pakketje.

Aanmelden is mogelijk via [email protected] Dit kan tot en met donderdag 15 april.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen