Actie Hart onder de riem in Ermelo een groot succes

Foto: eigen foto

Nu de Coronamaatregelen al zolang duren, kan het niet anders dan dat er meer mensen zijn die zich eenzaam voelen. Bewoners zien vast wel mensen in uw straat of buurt die een groot gedeelte van de dag alleen voor het raam zitten. Of een nieuwe bewoner in de straat die nog niemand kent. Kortom, hoe mooi zou het zijn om iemand op te beuren en een hart onder de riem te steken.

Door Rotaryclub Ermelo-Putten en Leefbaarheidsteam Ermelo.

100 zakjes
Dat mooie gebaar wilden de Rotaryclub Ermelo-Putten en het Leefbaarheidsteam Ermelo graag ondersteunen. Beide organisaties hebben Ermeloërs opgeroepen mee te doen aan de actie ‘Hart onder de riem’. Rotaryclub Ermelo-Putten stelde 100 zakjes met gevulde hartkoeken van de warme bakker beschikbaar.

Mooi toch?
Op woensdagochtend 10 maart zijn de feestelijke pakketjes met de gevulde koeken door bewoners opgehaald. Vervolgens hebben zij de verrassing die dag bezorgd (of doen zij dat in een van de komende dagen) bij hun mede buurtbewoners die wat extra aandacht kunnen gebruiken. Zo helpen bewoners elkaar om het gevoel van samenzijn en saamhorigheid te versterken in Ermelo. Mooi toch?

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden