Jongeren van het CDJA Ermelo bakken cakes voor ouderen Kroondomein

Foto: CDJA Ermelo

In een tijd waarin jongeren zo graag zouden willen, maar waar in alle opzichten voorzichtigheid geboden is, hebben de jongeren van het CDJA Ermelo zaterdag 6 maart bij Woonzorgcentrum Kroondomein zelfgebakken cakes langsgebracht.

Dit bericht CDJA Ermelo.

Creatief
Het idee om samen met jongeren in Ermelo een passend vervolg te geven aan onze eerdere activiteit waarbij ze pannenkoeken gebakken hebben voor de ouderen in de Arcade lag al een geruime tijd klaar. Alle ontwikkelingen rondom het coronavirus gooiden echter roet in het eten. Samen hebben zij op een creatieve manier gezocht naar een alternatieve invulling, waarbij de jongeren de handen uit de mouwen konden steken op een ‘coronaproof’ manier.

Iets betekenen voor ouderen
Iedereen heeft thuis één of meerdere cakes gebakken en deze cakes zijn verzameld en vervolgens bij het Kroondomein bezorgd. Voorzitter Jander de Blauw: “Het is natuurlijk jammer dat we op deze manier het contact met de ouderen missen en niet kunnen zien dat en óf de cakes in de smaak vallen, maar we zijn al lang blij dat we met onze jongeren op deze manier toch iets kunnen bijdragen aan het welzijn van deze ouderen!” Ook Sarojini Ramasray had een cake gebakken: “Het is mooi om, ondanks Corona, toch iets te kunnen betekenen voor ouderen.”

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen