Iemand opbeuren in Ermelo? Doe dan mee met de actie ‘Hart onder de riem’

Foto: Rotaryclub Ermelo-Putten en het Leefbaarheidsteam Ermelo

Nu de Coronamaatregelen zo streng zijn en al zolang duren, kan het niet anders dan dat er meer mensen zijn die zich eenzaam voelen. U ziet vast wel mensen in uw straat of buurt die een groot gedeelte van de dag alleen voor het raam zitten. Of is er een nieuwe bewoner in de straat die nog niemand kent? Kortom, wilt u iemand opbeuren? Dan kunt u mee doen aan de actie ‘Hart onder de riem’ van de Rotaryclub Ermelo-Putten en het Leefbaarheidsteam Ermelo.

Dit berichten Rotaryclub Ermelo-Putten en het Leefbaarheidsteam Ermelo.

Gevulde hartkoeken
Beide organisaties willen via deze weg Ermeloërs oproepen mee te doen aan de actie ‘Hart onder de riem’. Rotaryclub Ermelo-Putten stelt 100 zakjes met gevulde hartkoeken van de warme bakker beschikbaar. Via www.leefbaarheidsteamermelo.nl kunt u zich t/m vrijdag 5 maart opgeven.

Surprise!
De beide partijen lichten toe: “U ontvangt bericht waar u op woensdagochtend 10 maart de koeken kunt ophalen. Vervolgens gaat u de verrassing die dag of de opvolgende dagen bezorgen. U maakt een praatje en wellicht lokt het een uitnodiging uit voor kopje koffie of thee. ‘Kom even binnen, wat leuk! Zullen we afstand houden? Neemt u daar plaats, dan ga ik hier zitten. We moeten wel voorzichtig zijn natuurlijk…’.”

Help mee!
Helpt u de Rotaryclub Ermelo-Putten en het Leefbaarheidsteam Ermelo mee om het gevoel van samenzijn en saamhorigheid te versterken in Ermelo? Geef een kennis, buur of buurtgenoot op. U kent de leefsituatie rondom u heen het beste.

Telefonisch aanmelden?
Wilt u iemand aanmelden, maar liever telefonisch? Neem dan contact op met Jolanda Molemaker van het Leefbaarheidsteam, T: 06 207 005 80. Op donderdag 25 februari 10.00 – 14.00 uur, vrijdag 26 februari 11.00 – 13.00 uur en dinsdag 2 maart 13.00 – 15.00 uur is zij speciaal hiervoor bereikbaar.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden