Organisaties houden Digitale Alzheimer Avond

Foto: Alzheimer Nederland, afd. Noordwest-Veluwe

Omdat er op dit moment geen Alzheimer Café of Alzheimer Trefpunt kan worden gehouden, hebben een aantal organisaties het plan gemaakt om een Digitale Alzheimer Avond te organiseren voor regio Flevoland en Noordwest-Veluwe.

Dit laat Alzheimer Nederland, afd. Noordwest-Veluwe, weten.

Aanmelden
De avond wordt gehouden op dinsdag 2 maart en begint om 19:30 uur. Aanmelden kan door uiterlijk 21 februari een email te sturen naar [email protected] In deze email naam en woonplaats vermelden. De link voor de bijeenkomst en overige informatie worden u na aanmelding, uiterlijk 1 maart, toegestuurd.

Onderwerp
Iedereen weet dat dieren een belangrijke rol kunnen spelen bij het contact tussen mensen en in het bijzonder in het contact met mensen met dementie.
Daarom is het onderwerp: BLIJF! – Aaibare Zorg.

Stichting Blijf
Op de avond is er eerst een presentatie door Cynthia op den Brouw met blijfhond Suus van de Stichting Blijf, daarna kunt u per woonplaats in gesprek gaan over het onderwerp. Zowel de presentatie als het gesprek zullen digitaal plaatsvinden. Tijdens de avond is er telefonische hulp mogelijk.

Meewerkende organisaties
Dit initiatief is tot stand gekomen door medewerking van Alzheimer Nederland Afd. Noordwest-Veluwe; Stamtafel; Espria Ledenvereniging; de Ketenzorg Dementie Barneveld en het Netwerkwerk Dementie Noordwest-Veluwe.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden