De Zonnebloem Ermelo bezorgt gasten frisse voorjaarsgroet

Foto: Bestuur van De Zonnebloem, afdeling Ermelo

De vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Ermelo hebben hun gasten een frisse voorjaarsgroet bezorgd.

Dit laat de Zonnebloem afdeling Ermelo weten.

Jammer
De Zonnebloem afdeling Ermelo licht toe: “Voor de vrijwilligers is het bezoeken van de gasten natuurlijk het allerbelangrijkst. En juist dit is nu in corona tijd helaas nauwelijks of niet mogelijk. En dat is zo jammer omdat de mensen wat gezelschap vaak goed kunnen gebruiken. Daarom is er door het bestuur iets anders bedacht: een gezellige bloemen groet die door de vrijwilligers persoonlijk bij de gasten is bezorgd!

Druifjes
Alle gasten ontvingen vorige week persoonlijk een leuk potje met blauwe druifjes. De frisse voorjaarsbloemen werden door iedereen met enthousiasme ontvangen. Overigens net als de feestelijke lekkernijen waar de gasten afgelopen decembermaand mee verrast zijn.

Positieve aandacht
Zo brengt de Zonnebloem even een moment van hopelijk iets minder neerslachtigheid. Want het valt niet mee om elke dag positief tegemoet te gaan als er zo weinig mogelijk is. Een gast van de Zonnebloem kan rekenen op positieve aandacht.

Inzetten voor hun gasten
De vrijwilligers blijven zich, ondanks de hoeveelheid aan beperkingen, inzetten voor hun gasten. Uiteindelijk willen we toch iedereen aangesloten houden bij de maatschappij!”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden