Plusband Ermelo organiseert de online Crazy Corona Christmas Top2000 Popquiz

Foto: De Plusband

De Plusband uit Ermelo organiseert opnieuw een online popquiz: de Crazy Corona Christmas Top2000 Popquiz. In samenwerking met Café de Veluwe & HD-Rent, vindt het populaire evenement plaats op zaterdagavond 19 december om 20:00 uur.

Deze editie van de online popquiz staat in het teken staan van Kerst en de Top 2000. Er zijn weer 3 rondes met hele leuke, grappige en mooie vragen gefixed!

Avondje vermaak
Hette Maaijen, drummer van de leukste coverband van de Veluwe, vindt: “Zeker na het zure bericht van de persconferentie maandagavond komt een avondje vermaak denk ik op het goede moment. We verwachten dan ook een groot aantal deelnemers! De kijkers kunnen van tevoren eventueel bij Café de Veluwe een speciaalbierpakket bestellen om tijdens de quiz heerlijk te genieten van een greep uit het assortiment van de kroeg. Wij hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in en we hopen de kijkers ook!

  • Doe ook mee met de Crazy Corona Christmas Top2000 Popquiz. Zie voor alle informatie de Facebookpagina van de Plusband.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen