Nieuw RTL4 tv-programma stuurt koppel uit Ermelo naar de camping

Ton en Stéphanie Brouwer-Haytink.
Ton en Stéphanie Brouwer-Haytink.
Foto: De Nederlandse vereniging voor de Kampeer- en Caravan Industrie

De coronapandemie heeft kamperen een enorme boost gegeven, waarbij vooral de kampeerauto hét veilige alternatief bleek voor verre reizen, hotel- en vliegvakanties. In de gemeente Ermelo steeg de verkoop van alle kampeermiddelen samen met ruim +50% ten opzichte van vorig jaar. Duizenden nieuwkomers in het kampeerwereldje boekten voor het eerst een camping. Deze kampeerdebutanten staan ook centraal in het nieuwe kampeerprogramma van RTL 4: Camp to Go, gepresenteerd door Sander Janson. Op zaterdag wekelijks om 17.00 uur te zien. De eerste aflevering trok direct al bijna 600.000 kijkers. Daarmee wordt de populariteit van het kamperen nog maar eens onderstreept.

Dit bericht De Nederlandse vereniging voor de Kampeer- en Caravan Industrie (KCI)

Splinternieuw
In het nieuwe kampeer tv-programma Camp to Go verrast presentator – Mister Camping – Sander Janson elke uitzending drie families met een lekker lang kampeerweekend op de mooiste campings in Nederland. De kampeerdebutanten krijgen daarvoor een splinternieuwe camper, caravan of vouwwagen mee. De families vloggen zelf tijdens hun kampeervakantie waardoor een mooi inkijkje ontstaat in het camping- en camperleven tijdens de coronazomer van 2020.

Koppel uit Ermelo
In de aflevering van zaterdag 5 december om 17.00 uur bij RTL4 (herhaling op zondag om 11.20 uur) gaan onder andere Stéphanie en Ton Brouwer-Haytink uit Ermelo op pad met een echte ‘cult’ caravan. Het koppel reist richting een camping in Overijssel. Hoe bevalt hun kampeerdebuut in een caravan tijdens de Nederlandse coronazomer?

Over een andere boeg
Stéphanie en Ton zijn echte avonturiers en kamperen regelmatig in de ongerepte natuur van Scandinavië. Lekker staren in de vlammen van een kampvuurtje, voor de tent. Voor het Camp to Go tv-programma gooien ze het over een andere boeg: vakantie met… de caravan. Volg hun avonturen in aflevering 2 van Camp to Go!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen