Zwembad Calluna Ermelo gaat morgen weer open

Foto: Interactie Sportbedrijf

Vanaf donderdag 19 november mogen alle zwembaden in Nederland hun deuren weer openen. Ook zwembad Calluna aan de Herderlaan in Ermelo. Hiermee kom komt een einde aan de tijdelijke verzwaring van de gedeeltelijke lockdown, die sinds 14 oktober gold om het aantal coronabesmettingen terug te dringen. 

Minder mensen tegelijkertijd
Sportbedrijf Interactie: “Natuurlijk moeten we ons nog steeds houden aan de RIVM richtlijnen. Wat o.a. betekent dat we minder mensen tegelijkertijd mogen toelaten dan voor de Corona. Het goede nieuws is dat alle geplande aquasporten, watergymlessen, zwemlessen, banen zwemmen en recreatief zwemmen gewoon volgens rooster mogen doorgaan. Zelfs de 12-weekse KNZB borstcrawl cursus gaat nu echt van start.” Voor vragen: [email protected] of 0341 412277.

Horeca blijft dicht
Ook musea, theaters, zwembaden en pretparken kunnen na een sluiting van 2 weken weer open, en er mag weer gesport worden in groepslessen. Daarnaast mogen mensen per dag weer maximaal 3 mensen thuis ontvangen en met maximaal 4 mensen in groepsverband buiten zijn. Tegelijk blijft de gedeeltelijke lockdown in stand. Daarnaast geldt nog steeds het dringende advies om tot medio januari niet naar het buitenland te reizen, tenzij dat strikt noodzakelijk is. Evenementen zijn nog steeds verboden en de deuren van de horeca blijven dicht.

  • Klik HIER voor de maatregelen vanaf 19 november.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden