Maak het uit en thuis gezellig met aanbiedingen van VVV Ermelo

Foto: VVV Ermelo

Nu we weer meer thuis moeten blijven is het fijn om het thuis extra gezellig te maken. Daarom heeft VVV Ermelo aan het Molenaarsplein deze maand het bier van brouwerij Burg Bieren Bierwinkel uit Ermelo in de aanbieding. Voor € 6,95 mag u drie flesjes van 0,33cl. uitzoeken. VVV Ermelo heeft meerdere soorten.

Ook in november is de natuur rond Ermelo prachtig. Deze maand heeft VVV Ermelo daarom de wandelkaarten West-Veluwe in de aanbieding. Deze kaart is afgeprijsd van € 6,50 naar € 5,50. De Fietskaart van de Veluwe, Falkkaart 9, heeft nu één euro korting. Deze maand kost hij maar € 8,95.

Ook de sappen van Schulp zijn deze maand in de aanbieding; zowel appelsap als meerdere heerlijke dubbelsappen in glazen liter flessen. Tot slot zijn ook de blikjes met drop deze maand in de aanbieding. Deze blikjes bevatten alle drie, een verschillend, lekker dropje. De blikjes kosten normaal € 4,95. Deze maand kosten ze € 4,25. Ook de december feestmaand is weer in aantocht. Deze leuke blikjes zijn een origineel cadeautje.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen