GEANNULEERD: KNNV organiseert ontdekwandeling in Natuurtuin ‘De Zandkamp’ Ermelo

Foto: Eigen foto

In verband met de aangescherpte coronamaatregelen gaat onderstaande activiteit NIET door, (update 14 oktober).

De afdeling Noordwest Veluwe van de Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging (KNNV) organiseert in het kader van de week van de duurzaamheid een ‘Ontdekwandeling in de natuurtuin ‘De Zandkamp’ te Ermelo op donderdag 15 oktober 2020. Hier kunt U genieten van de biodiversiteit in de Natuurtuin.

Van 15.00 tot 19.00 uur. Plaats: Natuurtuin De Zandkamp, te Ermelo, gelegen tussen de Konijnenwal en de Zandkampweg. Aan beide zijden is een ingang.

Biodiversiteit
De zeven gemeenten op de Noordwest Veluwe, de Provincie en het Waterschap werken samen en organiseren de Week van de Duurzaamheid. De KNNV: “Wij doen daaraan mee omdat we vinden dat voor een duurzame samenleving ook de biodiversiteit op orde moet komen. Vandaar dat wij deze middag organiseren om belangstellenden kennis te laten maken met de biodiversiteit. En waar kan dat beter dan in een natuurtuin.”

Folder
De ontdekwandeling is op eigen gelegenheid te maken met hulp van een folder die te verkrijgen is bij de keet. De folder is ook te downloaden op de website van de KNNV afdeling Noordwest Veluwe. Op zaterdag 15 oktober zijn er mensen van de KNNV en van NMP-Ermelo aanwezig van 15.00 tot 19.00 uur die desgewenst informatie geven en zorgen voor koffie, thee, sap en cake. Ook hangen er op de keet foto’s van planten en vogels die kunnen helpen bij de ontdekking. De antwoorden van de puzzel zijn na afloop ook te vinden op de www.knnv.nl/natuurtuin

Extra
Extra is dat je hier ook informatie kunt krijgen van de Gemeente Ermelo over de Operatie Steenbreek. Belangstellenden zijn hartelijk welkom! Deelname is kosteloos. Meer informatie en aanmelden als lid op www.knnv.nl/noordwestveluwe

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden