Stichting Twinkel laat kinderen stralen bij 2-wekelijkse muziekproject

Foto: Janny van Oossanen

Zaterdag 19 september was het dan zover, het eerste muziekuurtje van het 2-wekelijkse muziekproject. Natuurlijk was het spannend die eerste keer, nieuwe kinderen en hoe zou de muziekdocente het doen?

Door Suzanne Nijveld van Stichting Twinkel, met foto’s van Janny van Oossanen. Stichting Twinkel organiseert activiteiten voor kinderen met een beperking en hun ouders.

Leuk en gevarieerd
Nou, het ijs was snel gebroken zodra de muziek begon. Het was wel duidelijk dat muziekdocente Marjanne Kampen zeer veel ervaring met deze geweldige kinderen heeft. Wat deed ze het leuk! Het was zo mooi om te zien: de kinderen die zo goed meededen en de ouders die genoten van het plezier dat hun kind had. Het was een leuk gevarieerd uurtje, waarbij ieder kind een box kreeg met diverse muziekinstrumentjes die allemaal te pas kwamen bij de diverse liedjes.

Individuele aandacht
Ook kreeg ieder kind de nodige individuele aandacht. We zijn dan ook heel blij dat Cultuurkust dit zo goed voor deze bijzondere kinderen organiseert. Op naar de volgende keer op zaterdag 3 oktober, ook weer om 11.00 uur in de Roef te Harderwijk.

Belangstelling?
Als jij dit muziekproject ook leuk vindt voor jouw kind, dan kun je hem of haar opgeven via [email protected] Of als je meer informatie wenst kun je bellen naar 06-23816195. Benieuwd naar de komende activiteiten? Kijk dan op onze website www.stichtingtwinkel.nl of op onze Facebookpagina

Over Stichting Twinkel
Twinkel is een ouderinitiatief en is onlangs opgericht in Ermelo om kinderen en jongeren met een beperking uit de omgeving van Ermelo en Harderwijk ook mee te laten doen met beleef-, muziek of sportactiviteiten. Ook worden er wandelingen en informatiebijeenkomsten georganiseerd voor de ouders.

Twinkel, omdat èlk kind de kans moet krijgen om mee te mogen doen…

Foto: Janny van Oossanen.
Foto: Janny van Oossanen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden