Agrarisch Kinderdagverblijf Knorretje geeft boekje Spookie uit

Foto: spookie.shop

Els Langelaan, eigenaresse van Agrarisch Kinderdagverblijf Knorretje aan de Buitenbrinkweg in Ermelo heeft haar eerste boekje uitgebracht. Het boekje met de titel Spookie naar de Kinderopvang bevat verhaaltjes die inspelen op de verbeelding van de peuter. Nieke Stegerman tekende de illustraties.

Over Els
Els vertelt op spookie.shop: “Ik ben 15 jaar geleden begonnen als oppasmoeder en inmiddels is de opvang uitgegroeid tot 5 verticale groepen met 12 kinderen op een dag. In mijn jarenlange ervaring in de kinderopvang weet ik inmiddels goed wat er speelt in het leven van het jonge kind.

Door de corona virus kreeg ik de ruimte in mijn hoofd om na te gaan denken om een lang gekoesterde wens ook daadwerkelijk uit te voeren, het schrijven van een boek voor peuters. De naam Spookie heb ik verzonnen omdat een spook spreekt tot de verbeelding van het jonge kind. Zij vinden het vaak spannend en ook een beetje eng. Door een lief spookje te creëren wordt het voor een kind wat toegankelijker om een spook ook als iets leuks te zien.”

Over het boekje
Naar de kinderopvang gaan is best een beetje spannend. In dit boekje gaat Spookie met zijn teckeltje Loesje naar de kinderopvang. Met vrolijke rijmpjes en rustige tekeningen wordt beschreven hoe een dag op de kinderopvang eruit ziet. Leuk voor thuis voor te lezen, maar ook voor op de kinderdagverblijf.

  • Spookie naar de kinderopvang is te koop voor 8,95 euro via spookie.shop

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden