Ontdek Ermelo Buitenleven met een fietsspeurtocht van 17 kilometer

Foto: VVV Ermelo

Ben jij een echte speurneus dan heeft de VVV Ermelo speciaal voor jou en je (groot)ouders een nieuwe fietsspeurtocht Ontdek Ermelo Buitenleven uitgezet. Dit is een leuke, educatieve fietsspeurtocht van ongeveer 17 kilometer in de omgeving van Ermelo.

Leuke uitdaging
Bij de start vanaf VVV Ermelo ontvang je een boekje met de fietsroute en 21 vragen en opdrachten over bedrijven en attracties waar je langs komt. Zoals de Schaapskooi, Landgoed Oud Groevenbeek en het Zwaartepunt van Nederland. Onderweg speur jij langs de fietsroute naar alle antwoorden. De vragen en opdrachten zijn soms makkelijk, maar soms ook moeilijker te vinden. Een leuke uitdaging voor kinderen van verschillende leeftijden.

Beloning
Als je alle vragen en opdrachten hebt beantwoord, ga je terug naar de VVV Ermelo. De medewerkers van de VVV Ermelo kijken de antwoorden na en als beloning voor je goede speurwerk ontvang je een leuke herinnering.
De fietsspeurtocht inclusief herinnering en een drankje voor onderweg kost € 2,95 per stuk en is te koop bij VVV Ermelo aan de Stationsstraat 20.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden