Filmhuis Ermelo gaat weer draaien in september!

Foto: Filmhuis Ermelo

Filmhuis Ermelo gaat na een lockdown van een half jaar weer van start. Vanzelfsprekend worden de RIVM regels gerespecteerd en het dan geldende beleid van de gemeente Ermelo.

Dit bericht Filmhuis Ermelo.

Geen overlast
De Dialoog wordt weliswaar verbouwd maar de theaterzaal is tot juni 2021 te gebruiken. Natuurlijk geeft een verbouwing overlast maar wat het belangrijkste is, is dat de films kunnen worden vertoond zonder gestoord te worden door bouwactiviteiten. Daarom is gekozen voor de dinsdagavond (u wel bekend) en voor de zaterdagmiddag (nieuw).

Eén film twee maal per maand
Om de kosten in de hand te houden draait Filmhuis Ermelo in de tweede helft van 2020 één film twee maal per maand. Filmhuis Ermelo begint in september in De Dialoog met de historische/dramafilm ‘Downton Abbey’.

Regisseur van deze Engelse film is Michael Engler. De film speelt zich af in de herfst van 1927. Anderhalf jaar na de gebeurtenissen in de serie, gaat de Britse King George V met zijn gevolg een rondreis maken door Yorkshire. De overnachting is op landgoed Downton Abbey. Als dat bekend wordt wordt er meteen hard gewerkt aan de voorbereidingen van het koninklijk bezoek. Zelfs de hulp van de oud-butler Charles Carson wordt ingeroepen om het bezoek vlekkeloos te laten verlopen. Echter de staf van de koning wil de taken van het personeel van Downton Abbey overnemen, dit tot groot ongenoegen van de bedienden. Dan is er nog Tom Branson, een Ierse ‘rebel’. En tot overmaat van ramp zit in het gevolg van de koning nog een familielid van douairière Violet Crawly, met wie nog een geschil loopt over een erfenis. Zal dit straks uitgevochten worden…..?

  • Vanaf 12 jaar
  • Tijden: dinsdag 8 september om 20.00 uur en zaterdag 12 september om 14.00 uur
  • Speelduur: 122 minuten
  • Toegangsprijs: € 9,– incl. drankje na de film
  • Kaartverkoop via: www.filmhuisermelo.nl 
  • Eventueel een kwartier voor aanvang aan de kassa met PIN betaling. Mogelijk kan de zaal dan uitverkocht zijn.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden