Bewoners Kroondomein Ermelo blij weer een ommetje te mogen maken

Foto: Ellie de Kruijf

Voor de een was het afgelopen week te warm, voor de ander een feestje. Voor een aantal bewoners van woonzorgcentrum Kroondomein in Ermelo was het volop genieten geblazen.

Dit bericht Ellie de Kruijf.

Ommetje
In het begin van een zwoele avond werd even een ommetje door de mooie lanen rondom Kroondomein. Of ’s middags op de fiets naar het bos, en om ook te genieten van de bloeiende heide.

IJsje eten
Als kers op de taart maakten de vrijwilligers met de bewoners een wandeling naar het Branderskamp-plein. Daarbij gingen ze natuurlijk ook even op bezoek bij de winkeliers die Kroondomein in de lockdown periode zo gesteund hebben. Iedereen was blij nu zelf gezellig bij hen een ijsje te kunnen halen.

Top avond
Onder het genot van het lekkere ijsje zong het Kroondomein gezelschap op veilige afstand mee met de livemuziek van een vrolijk spelend duo. “Het was kortom een top avond”, vertelt Ellie.

Ook vrijwilliger worden?
Wilt u zelf en de bewoners van Kroondomein een fijne middag of avond bezorgen, en houdt u van fietsen? Kroondomein zoekt nog fiets-vrijwilligers. Kroondomein werkt volgens de RIVM richtlijnen.

  • Meld u zich bij Kroondomein, Sparrenlaan 10, Ermelo, 088-0564545.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden