Help Corinne en Rutger uit Ermelo hun kinderwens te vervullen

Foto: Eigen foto

Corinne (31) en Rutger (46) Mastenbroek-van Norden hebben 14 jaar een relatie, waarvan zij 8 jaar zijn getrouwd. Wat volgens Corinne en Rutger hun liefde voor elkaar zou bekronen is een kindje. Maar het krijgen van een baby blijkt dus niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Zaadbalkanker
Het lukt het stel helaas niet om op de natuurlijke wijze een kindje te verwekken. De kwaliteit van het zaad van Rutger is minder goed vanwege zaadbalkanker in het verleden. Gelukkig is hij wel genezen. Daarnaast is de eicel-voorraad van Corinne niet voldoende.

Allerlaatste poging
Inmiddels hebben Corinne en Rutger al een aantal pogingen gedaan met de reageerbuisbevruchting ivf. Die zijn jammer genoeg mislukt. Volgend jaar wil het stel de allerlaatste ivf-poging doen om hun kinderwens te vervullen. Dat zal de vijfde keer zijn, die helaas niet wordt vergoed door de zorgverzekering, zeggen Corinne en Rutger.

‘Help ons”
“Wij moeten het dus uit onze eigen zak betalen. Maar de behandeling kost heel veel geld. Daarom willen wij via onze doneeractie https://getfunded.nl/campagne/7494-onze-kinderwens-willen-wij-graag-vervullen vragen of mensen ons willen helpen onze kinderwens te vervullen. Alle kleine beetjes helpen, alvast erg bedankt!”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden