Tip voor coronaproof uitje voor Ermeloers: ‘Struinen in de Tuinen 2020’ in Harderwijk

Foto: Maarten J Eykman

Door de coronacrisis zijn heel veel populaire evenementen geannuleerd in Ermelo. Wie toch uitziet naar een coronaproof uitje met een veelzijdige verzameling aan buitenpodia en muziek-, -theater en cabaretkunst is misschien het prachtige programmeringsboeket van Struinen in de Tuinen 2020 bij onze buren in Harderwijk een idee.  Meer dan 40 Harderwijkers slaan zondag 6 september namelijk de tuinhekken open en toveren hun buitenruimte om tot podia, geheel corona-proof.

Dit bericht de PR van Struinen in de Tuinen.

Zondag 6 september kan men op avontuur naar cultuur. Ruime tuinen bieden hun gazon aan voor verborgen talenten uit de buurt en slaan tuindeuren open voor publiek. Tussen 12:00 en 17:00 uur kunnen nieuwsgierige toeschouwers op veilige afstand de paden bewandelen door de Harderwijkse wijken. Er is voor ieder wat wils; dichters, theatermakers en andere podiumkunstenaars. In iedere deelnemende buitenruimte zijn drie optredens van elk 30 minuten te vinden, alle optredens hebben gratis entree. Benieuwd wat er speelt in jouw buurt, bekijk:

https://struinenindetuinen.nl/harderwijk/programma

De groene weelde aan deelnemende tuinen en bijbehorende acts is te vinden op de website. Hier is het programma altijd actueel. Zoek in de buurt, om de hoek of op genre. Dit jaar kan men voor het eerst de persoonlijke route in Google Maps integreren via de website: https://struinenindetuinen.nl/harderwijk/programma

STRUINEN IN DE TUINEN HARDERWIJK

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden