Ermelo viert Burendag 2020 anders dan voorgaande jaren

In 2019 was de Lijsterlaan De Leukste Straat van Ermelo.
In 2019 was de Lijsterlaan De Leukste Straat van Ermelo.
Foto: Leefbaarheidsteam Ermelo

Dit jaar wordt Burendag gevierd op 26 september. Het zal er iets anders aan toe gaan dan voorgaande edities.

Dit bericht het Leefbaarheidsteam Ermelo.

Het Leefbaarheidsteam vervolgt: “We houden voldoende afstand van elkaar en we vieren het op een veilige manier, voor de deur. Gelukkig kunnen we met de 1.5 m nog wel gezellig praten, samen eten en drinken en voor wie daar behoefte aan heeft een spelletje doen.

Ga jij ook Burendag vieren? Dan volgen hier enkele tips.

• Houdt je aan de regels van de RIVM.

• Plaats handgel/ doekjes zodat je regelmatig je handen kan ontsmetten.

• Maak altijd melding bij de gemeente dat kan via dit formulier https://www.ermelo.nl/portal-ermelo/overzicht-van-alle-producten-en-diensten_41346/product/evenement-melding_641.html

• Hekken nodig om je woonerf af te zetten, of om veilige plekken te creëren? Mail dan naar [email protected]

• Het lenen van partytenten, statafels of een springkussen is mogelijk, wees er snel bij op=op

Dit kan via [email protected]

• Een bijdrage van maximaal 75 euro kan aangevraagd worden. Hier kan spelmateriaal, tenten, springkussen etc. gekocht van worden. Eten en drinken wordt niet vergoed. Mail je ideeën van de dag door en laat weten waarvoor je de bijdrage aanvraagt. Dit kan via [email protected]

• Samen Barbecueën? Vraag iedereen zelf zijn eigen glas en bestek mee te nemen.

• Voor extra sponsoring en tips ga naar www.burendag.nl

Leukste straat van Ermelo
Het Leefbaarheidsteam organiseert tijdens burendag ook altijd de ‘Leukste straat van Ermelo’. Als je je aanmeld komen wij kijken wie de leukste, origineelste, gezelligste en beste georganiseerde buurtbijeenkomst heeft. Afgelopen jaar heeft de Lijsterlaan deze slogan in de wacht gesleept. Ze hebben een mooi winterpakket gewonnen dat ook dit jaar weer de prijs zal zijn. Het pakket bevat o.a. een kerstboom, glühwein, chocolademelk en koekjes.

Vind jij dat jullie straat de leukste is? Meld dan jullie burendag aan via www.leefbaarheidsteamermelo.nl Wij komen dan graag langs om te kijken. Aan het eind van de dag wordt de winnaar bekend gemaakt.

Nestkastjes:
Mocht je de kinderen in de wijk aan het werk willen zetten, dan kan je ook vogelhuisjes bij ons reserveren. Dit is een nestkastje dat als pakket wordt aangeleverd en zelf in elkaar gezet moet worden. Daarna mogen ze geschilderd worden. Het zijn nestkastjes die geschikt zijn voor koolmeesjes. Dus door deze kastjes op te hangen help je de eikenprocessierups te bestrijden. Reserveren kan via [email protected] De nestkastjes zijn gratis op=op.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen