Chr. Harmonie Crescendo Ermelo geeft jubileumconcert in de tuin van de Hooge Riet

Foto: Eigen foto

Na drie maanden niet samen kunnen repeteren vanwege corona heeft Chr. Harmonie Crescendo de repetities weer opgepakt. “We hebben maatregelen moeten nemen om op een verantwoorde manier veilig te kunnen repeteren. Zo moeten we 2 meter uit elkaar zitten. Dat is wel even wennen, maar het is fijn om weer samen muziek te mogen maken,” zegt voorzitter Hanneke van Dijk.

Dit bericht Chr. Harmonie Crescendo Ermelo.

Veel van de concerten in het voorjaar zijn helaas niet doorgegaan. Nu het weer kan, wil Crescendo daarom graag een feestje vieren vanwege hun 125-jarige jubileum. Met medewerking van Heijmans geeft Crescendo een muzikaal verjaardagscadeau aan alle Ermeloƫrs en aan hun trouwe sponsoren. Dit buitenconcert op het terrein van de Hooge Riet is (met een voorbehoud) gepland op zaterdag 5 september. Het is gratis toegankelijk voor het publiek. Op het programma staat lekker herkenbare muziek voor iedereen, zoals van The Beatles, Queen en Coldplay.

Aanmelden
Het concert begint om 18:30 tot 19:45 uur. Vanwege de coronamaatregelen is het nodig dat u zich aanmeldt voor het concert. Wees er snel bij want vol is vol! Neemt u zelf een stoel of kleedje mee? Aanmelden kan vanaf 17 juli via onze website www.crescendo-ermelo.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden