Beyond Words Productions Ermelo krijgt €2345 cadeau van Ladies’ Circle N.W. Veluwe

Foto: Ladies’ Circle N.W. Veluwe

Beyond Words Productions, een initiatief van Annemieke Bais uit Ermelo, kreeg gisteravond, maandag 6 juli, symbolisch een cheque overhandigd van €2345. Dit was de opbrengst van een ladies filmavond in de Catharinakapel te Harderwijk die Ladies’ Circle N.W. Veluwe organiseerde om geld in te zamelen voor het initiatief dat persoonlijke en maatschappelijke thema’s visueel en bespreekbaar maakt d.m.v. dans- en theaterproducties. 

Dit bericht Ladies’ Circle N.W. Veluwe.

daverend succes
De Ladies Night met Italiaans tintje was een daverend succes; met een totaal uitverkochte zaal. Met behulp van sponsoren is €2345 voor Beyond Words Productions opgehaald! De ruim 90 vrouwen hebben volop genoten van de film ‘A Casa Tutti Bene’ en de gezellige avond met een leuk aanbod met o.a. kleding, sieraden, schoonheidsartikelen en heerlijke Italiaanse hapjes en wijnen. Na de afloop van de film vond de loterij plaats waar vele ladies met mooie gesponsorde cadeaus naar huis gingen.

Met hart en ziel
Vanwege de Corona-maatregelen kon de Ladies’ Circle pas op 6 juli de cheque met de opbrengst van de filmavond aan Annemieke Bias overhandigen. Annemieke Bias zet zich met hart en ziel in voor Beyond Words Productions. Beyond Words Productions maakt persoonlijke en maatschappelijke thema’s visueel en bespreekbaar door dans- en theaterproducties. Het gaat om thema’s die dichtbij jongeren staan en door jongeren opgevoerd worden. De Ladies’ Circle ondersteunt dit volledig en heeft daarom gekozen om dit jaar hen te ondersteunen.

Ladies’ Circle N.W. Veluwe
Ladies’ Circle N.W. Veluwe is een serviceclub voor vrouwen tot en met 45 jaar die zich inzet voor ondersteuning van goede doelen. Dat doen we door het inzamelen van geld en door handen-uit-de-mouwen activiteiten. Daarnaast is het een hele leuke club om in contact te komen met andere leuke en ambitieuze vrouwen uit Harderwijk, Ermelo en Putten. Wij zijn vrouwen met verschillende achtergronden en beroepen, we inspireren elkaar, zijn er voor elkaar en we lachen (heel veel!) met elkaar.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden