Drive-in bioscoop in Ermelo ‘redt’ eindmusical voor groepen acht

Foto: Social Talks

Door de coronacrisis was het voor de kinderen uit groep acht even spannend, want hoe moest dat nou gaan met de eindmusical? Ondanks de corona crisis zorgt stichting VPCO dat groep acht alsnog hun musical kan laten zien aan de ouders, opa’s en oma’s.

Dit wordt op een creatieve manier gedaan, door middel van een drive-in bioscoop grenzend aan de hei. Een groot LED-scherm, van 15 m2, zal de hei in Ermelo verlichten en genodigden kunnen van de film genieten vanuit hun auto.

Dit bericht Social Talks.

Groots aanpakken
De afgelopen weken zijn de groepen acht druk bezig geweest met het repeteren van de musical. Van deze musical is vervolgens een film gemaakt. Basisschool De Klokbeker is samen met Social Talks op het idee gekomen om de presentatie van de film groots aan te pakken, door middel van een drive-in bioscoop! Zodoende hebben de kinderen uit groep acht alsnog een spectaculair einde van hun basisschooljaren. Naast De Klokbeker zullen alle scholen van stichting VPCO de eindfilm vertonen, waaronder ook de Prins Bernhardschool, Ireneschool, Beatrixschool, Julianaschool en de Margrietschool.

Zeven films
De in totaal zeven films (twee groepen acht bij De Klokbeker) zullen tijdens de drive-in bioscoop worden vertoond vanaf maandag 13 juli tot en met donderdag 16 juli aanstaande. De ouders, opa’s en oma’s krijgen van te voren een entreeticket waarmee zij met hun auto het terrein op mogen rijden. In de auto zullen zij, geheel coronaproof, van de film kunnen genieten welke wordt afgespeeld op een groot LED-scherm. Het geluid van de film wordt afgespeeld via de FM-radio in de auto’s.

  • Op deze manier hoopt stichting VPCO de kinderen een uniek afscheid te geven die zij nooit meer zullen vergeten!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden