Wie helpt VVV Ermelo de verdwenen zwijntjes terug te vinden?!

Foto: VVV Ermelo

VVV Ermelo Buitenleven heeft een nieuwe activiteit voor kinderen geïntroduceerd, vanaf nu kunnen kinderen een speciale speurtocht bij de VVV afhalen om in het centrum de verdwenen zwijntjes te vinden.

Deze zwijntjes zijn te vinden in diverse etalages van winkels, maar welke zijn dit?

Ondeugend
De zwijnenfamilie bij VVV Ermelo heeft het druk! Dit voorjaar zijn er veel nieuwe zwijntjes geboren en inmiddels zijn ze erg ondeugend. Juist op het moment dat oma Lena even moest oppassen, gaat het mis. Tien kleine zwijntjes zijn verdwenen! Gelukkig zijn ze gezien in het centrum van Ermelo.

Kom jij helpen?
VVV Ermelo is op zoek naar kinderen die willen helpen om de tien zwijntjes terug te vinden? Ze staan met hun mooi gekleurde strikken in de etalages van de winkels. Op de strikken staat ook de eerste letter van hun naam. Deze letters vormen samen een woord.

Leuke verrassing
Op deze manier kunnen kinderen van diverse leeftijden deelnemen aan de speurtocht. Jonge kinderen zoeken de gekleurde strikken en de oudere kinderen puzzelen het woord. Als de zwijntjes alle tien gevonden zijn, is het natuurlijk belangrijk dat oma Lena dit snel weet. Als dank heeft zij een leuke verrassing!

Slechts €1,00
Deze leuke speurtocht voor kinderen tot ongeveer 10 jaar kost slechts €1,00 en is te koop bij VVV Ermelo aan de Stationsstraat 20 (naast de molen).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen