Gouden bruidspaar Ineke en Rob Maarseveen uit Ermelo verrast met ontbijtje en spandoek

Rob en Ineke Maarseveen.
Foto: Eigen foto

Ineke (bijna 73) en Rob Maarseveen (71) waren gisteren, woensdag 17 juni, 50 jaar getrouwd. Hoewel het houden van grootschalig feest zoals ‘normaal’ er door de coronacrisis er even niet inzit, had het gouden bruidspaar desalniettemin een feestelijke dag.

Hoogtepunt
Het hoogtepunt van de dag gebeurde ’s ochtends al toen hun kinderen Hester, Suzan en José ze verrasten met een heerlijk ontbijtje. Ook hadden ze een groot spandoek meegebracht die prominent aan het balkon van hun appartement werd gehangen. Bovendien werd een prachtig boeket bloemen bezorgd namens de gemeente Ermelo. Een bezoekje van één van de wethouders of de burgemeester was helaas niet mogelijk om de coronamaatregelen. In plaats daarvan werden Ineke en Rob met een brief van harte gefeliciteerd met de heugelijke gebeurtenis.

Zee van bloemen
Hun appartement veranderde algauw in een zee van bloemen, want er bleven maar boeketten bezorgd worden, vertelt dochter Hester. Haar ouders zijn erg dankbaar dat ze deze mijlpaal mochten bereiken met hun kinderen, 8 kleinkinderen: waarvan 1 in hun hart, familie en vrienden om zich heen.

Levensgenieters
Haar vader en moeder genieten volop van het leven volgens Hester, en zijn echte ‘Bourgondiërs’. Rob is daarnaast een fanatiek tennisser en houdt ook erg van golfen. Ineke zorgt graag voor de mensen om haar heen. Het gouden huwelijksfeest wordt gevierd met kinderen en kleinkinderen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden