Prinses Beatrix opent 13e editie Buitenspeeldag in corona-stijl

Foto: Via Jantje Beton Persdienst

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix heeft vandaag 10 juni de 13e editie van de nationale Buitenspeeldag geopend. Dat deed Prinses Beatrix vanuit Speeltuinvereniging Baarn. Vanwege de coronacrisis was het een anders dan andere Buitenspeeldag, ook in Ermelo. 

Activiteiten die werden gehouden gebeurden volgens de richtlijnen van het RIVM en de overheid.Er vonden zoals voorgaande jaren geen grote speelevenementen plaats. 

Buitenspeeldag in Ermelo
Interactie Sportbedrijf organiseerde vandaag in Ermelo een Buitenspeeldag. Marjo de Groot, manager bij Interactie vertelt: “Afgelopen tijd werkte het team van buurtsportcoaches aan een combinatie van activiteiten zowel buiten als binnen, aangezien de weersvoorspellingen nog geen hoge en zomerse temperaturen voorspelden. Het was een frisse maar droge middag zodat de kinderen konden stoepranden, kubbs spelen en glijden op de mega buikschuifbaan. De stormbaan werd goed gebruikt vertelden de buurtsportcoaches. In het zwembad konden de kinderen voetballen op de omhoog gebrachte vloer.”

Foto: Interactie Sportbedrijf.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen