Nieuw in Ermelo voor jongeren tot en met 16 jaar: CONTRAXION

Foto: Eigen afbeelding

Nu het coronacrisis is gaat alles even anders. Daarom is er nu CONTRAXION. Een online live programma voor en door jeugd in Ermelo e.o.

Dit bericht het kernteam van CONTRAXION. Het idee is gelanceerd door Vinke Vision, doorgespeeld naar Ds. Sjaak Teuwissen, en opgepakt door Robert Mazier, Chris Kalle, Jan Hein van Burken, Joke de Vries-Nap namens de kerken in Ermelo.

Het programma
Het programma zit vol humor, spanning, en interactie, maar er is ook een quiz met serieuze prijzen en items als: vriendschap, geloof en grenzen. Een programma dat verbinding zoekt in een tijd waar ‘samen’ een andere betekenis heeft gekregen.

Camping
Vanaf de camping nemen we je mee in de wereld van trends, vlogs, de hipste series en interactie. We nodigen je uit om jouw inspirerende, ontroerende, grappige of frustrerende verhalen, foto’s en filmpjes naar ons toe te sturen.

Vanaf donderdag 21 mei
Vanaf donderdag 21 mei wekelijks live te volgen op YouTube.com/contraxion Om 19.30 uur voor de bovenbouw van de basisschool en om 21.00 uur voor jongeren t/m 16 jaar.

  • “Abonneer je nu kosteloos op ons YouTube kanaal en Kijk en Doe mee! En volg ons op instagram @contraxion”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden